Supra Cat Tuna 1,5kg/10kg 29/18

Búza, szója és gluténmentes!
Felnőtt
Termékinformációk
Méret 
1,5 kg, 10 kg
Jellemzők 

Teljes értékű ízletes szárazeledel, a legmagasabb minőségű összetevőkkel, egyedülálló recept alapján. Nagy gondossággal és figyelemmel, válogatott alapanyagokból készült, különleges figyelmet fordítva a könnyű emészthetőségre, vitalitásra, a bőr, a szőrzet és a mozgásszervek támogatására. Ellenőrzött gazdaságból származó, magas minőségű szárított halhúsból és szárított baromfihúsból, csirkemájjal mely könnyen emészthető fehérjeforrást biztosít. Rizzsel, mely magas esszenciális aminosav tartalma miatt biológiai értéke az állati fehérjékhez hasonlítható, és kukoricával, ami élelmi rostban kiemelkedően gazdag, a kitűnő emésztés és tápanyag hasznosulása érdekében. Kiváló forrású zsírok és olajak felhasználásával, (baromfizsír, lazacolaj), melyek hozzájárulnak a napi energiaszükséglet fedezéséhez és a kellő mennyiségű Omega3 és Omega6 beviteléhez többek közt a szív és érrendszer támogatása érdekében. Chondroprotektív hozzátevőket tartalmaz, ezek az egészséges porcszövet alkotóelemei, amik beépülve az ízületi porcba, biztosítják, és javítják a mozgásszervek egészségét! Probiotikum tartalmával hozzájárul a könnyű emésztéshez, és egészséges bélflórát biztosít.

Összetevők 
Szárított halhús, szárított baromfihús, hidrolizált csirkemáj, rizs, kukorica, kukorica glutén*, baromfizsír, lazacolaj, chondroprotektív hozzátevők, yucca, probiotikumok. Ásványi anyagok és vitaminok: vitamin E (alfatokoferol). 160 mg/kg, vitamin A (EU 672) 22.000 m.j/kg, vitamin D3 (EU 671) 2,000 m.j/kg, Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 190mg/kg, I (kálium-jodid E2) 0,88 mg/kg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,73 mg/kg, Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 23,5 mg/kg, Mn (mangán-oxid E5) 58,0 mg/kg, Zn (cink-oxid E6) 154 mg/kg, Se (szelén-szulfát E8) 0,33 mg/kg,
Etetés 
Az eledelt adagoljuk száraz vagy nedves állapotban. Napi adagot ajánljuk két részre osztani (reggel, este). Az állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.
Tárolás 
A Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.
*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.
Analitikus összetevők
Protein 
29.0%
Zsír 
18.0%
Hamu 
4.0%
Rostanyag 
2.1%
Ajánlott adagolás 
Macska súly (kg)Napi adag (g)
2-330-40
3-445-55
4-560-80
5-670-90
7 kg felett90-130
xx